Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) už se s chutí připravuje na vánoční svátky. K neodmyslitelným přípravám na Ježíška samozřejmě patří i pečení cukroví, do kterého sympatická zpěvačka poprvé zapojila i svého mladšího syna Dominika (1).

Rozkošný klučina byl z vykrajování hvězdiček celý paf a mamince v kuchyni nadšeně pomáhal. „Započala jsem pečení cukroví na Vánoce a jako první na řadu přichází perníkové hvězdičky,“ pochlubila se na sociální síti zpěvačka, která zhubla neuvěřitelných dvacet kilo a vypadá fantasticky.

Dvojnásobná maminka se na vánoční svátky už moc těší. Ač přiznává, že nikdy nebyla žádnou výbornou pekařkou, do pečení cukroví se vrhla s elánem sobě vlastním.

„Jsem skromná, stačí mi dva tři druhy cukroví. Mám z toho radost a dům pak vždy úžasně voní. Od té doby, co jsem máma, si tyhle svátky užívám úplně jinak. Už se chystám do svého oblíbeného zahradnictví nakoupit speciální výzdobu. Vše budu ladit do zelené a červené,“ pochlubila se nedávno zpěvačka. Vánoce u Ilony Csákové tak budou určitě stát za to.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám