Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, v pondělí večer se při koncertu Ivety Bartošové (†48) ve Svitavách opět ukázala pravá tvář jejího manžela Josefa Rychtáře (65), když si se svým synkem Honzou ručně podali Zdeňka Macuru (49). Ten si koupil na vystoupení vstupenku, Ivetin ranař s minulostí a možná i budoucností černou jak uhlí ho odmítl pustit a pěkně mu se svým rodinným poskokem naložili. Macuru pak odvezla policie, ten se však vrátil a dočkal se i setkání s pěnicí.

Ano, Zdeněk Macura se zdá být posedlý myšlenkou, že Rychtář Bartošovou týrá, a tak leze tam, kde je pro něj nebezpečno. Na druhou stranu nikdo nemá právo beztrestně komukoliv ubližovat. A to se stalo.

A to přesto, že některá média tvrdí opak a označují Macuru za toho, kdo si bitku začal (a pak vtipně do článku přidají video, které jejich slova vyvrací).

Snad ve víře, že jej přesvědčí, že je skutečně v pořádku, se na bitého Macuru přišla podívat i samotná zpěvačka. „Dejte nám pokoj! Nechte nás být,“ žádala ho. Jenže Macuru nepřesvědčila. Toho, když si něco vezme do hlavy, nepřesvědčí nic na světě.

„Zažil jsem tolik zla na vlastní kůži jako ještě nikdy. Teď se ptám, kde se to zlo bere a proč? Jinak u té ženy není žádná neuvěřitelná proměna. Je jasně cítit, že musí být úplně psychicky vydeptaná, že se musí psychicky strašně trápit. Je to vidět ve tváři. Teď už vím, proč ta neskutečná agresivní snaha, abych ji neviděl, abych neviděl pravdu,“ uvedl k incidentu Macura.

Reklama

Další články

Načítám