Hlavní obsah
Článek

To snad vážně není možné, co těmto dvěma „individuím“ prochází! Manžel Ivety Bartošové (†48) se asi na pondělek špatně vyspal a rozhodl se, že si do někoho praští. A zatím se zdá, že opět beztrestně! Spolu se synem Janem se pustili do Zdeňka Macury (49), který si dovolil jen to, že chtěl vidět provinční koncert Ivety. Tekla krev a policie zareagovala tak, že z místa odvezla pryč Macuru!

Macura může být považován za nenapravitelného blázna, který se k Bartošové motá i v dobách, kdy se za Josefa Rychtáře (65) vdala a zdá se, že jeho pomoc už nepotřebuje. Ivetin manžílek ale místo toho, aby mu ukázal, že má navrch, na nebohého Macuru zaútočil. Jako by tím potvrdil ochráncovy zvěsti o tom, že Iveta je obětí domácího násilí.

Podle svědků incidentu na koncertě Ivety kdesi ve Svitavách přišel Macura ke vchodu, kde však už stáli dva kádrováci – Josef Rychtář a jeho syn Honza. Asi žádná jiná zpěvačka na světě nemá u vchodu někoho, kdo by selektoval, kdo může a kdo nemůže vidět její vystoupení.

Když do něj Rychtář s mlaďochem, který se asi agresí otci odvděčuje za to, že ho coby údajně dlouhodobě nezaměstnaného živí, několikrát hrubě od dveří odstrčili, Macura si logicky neodpustil poznámku, že „už těch hovad má dost“. A nastala mela.

Psychicky nevyrovnaný Rychtář to pochopil jako záminku k napadení. A zatímco Macuru chytal do kravaty a tahal ho po zemi, jeho statečný synek ho mlátil jako správný frajírek zezadu do hlavy.

Dvojice přitom již minimálně jednou Macuru údajně brutálně napadla před bohnickou léčebnou (sám Rychtář na něj zaútočil víckrát). Tehdy však jako upřímní chlapi bitku v přesile popřeli. To se jim teď nepovede, neboť se našlo dost odvážlivců z řad novinářů, kteří měli tu sílu vidět pojízdný Ivetin cirkus na vlastní bulvy.

Uvidíme, zda policie k případu opět přistoupí laxně a v nejlepším případě potrestá jen Macuru, místo aby učinila přítrž čím dál šílenějším projevům obou Rychtářů.

Reklama

Další články

Načítám