Hlavní obsah
Článek

Veřejnost vnímá Pavlínu Němcovou (52) hlavně jako topmodelku, ona se ale mnohem více uplatňuje jako herečka. Od března do konce minulého týdne točila v Praze pro americkou produkci seriál z prostředí dospívajících dětí.

V seriálu nehraje teenagerku, ale maminku hlavního hrdiny, desetiletého klučiny. Loni bylo natočeno dvanáct dílů první série a nyní probíhá natáčení další řady. Pavlína doposud dostávala role svůdných žen. Zajímalo nás, jestli jí nevadí, že nyní hraje maminku, a nikoli femme fatale, jak byla zvyklá „I maminka přece může být femme fatale," směje se Pavlína a jedním dechem s úsměvem dodává: „Moje postava má šestileté a desetileté dítě, takže to není zase tak stará matka.“

Němcová se jako herečka u americké produkce osvědčila a je více než pravděpodobné, že se objeví v další řadě seriálu. „Všichni se těšíme na nové natáčení další sezóny. Při té příležitosti do seriálu vstoupí i nová postava, kterou ztvární Vanessa Paradis," říká Pavlína.

S Pavlínou Němcovou jsme si povídali v průběhu konání jejího vánočního bazaru. „V současné době jsou prodejní bazárky výbornou možností pro charitativní organizace, jak získat nenásilnou cestou pár korun na dobrou věc. Dárce je spokojený, protože si odnáší krásné a kvalitní zboží za naprosto zlomkovou cenu, a tak je spokojenost na všech stranách," říká Pavlína, která se těší, že bylo doposud díky její akci vybráno přes padesát tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám