Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když herečka Jitka Smutná přiznala, že má jinou sexuální orientaci, než si všichni vzhledem k jejímu třicetiletému manželství mysleli, a že žije se spisovatelkou Petrou Braunovou, radosti, které jí přinesla doba, kdy svou sexualitu potlačovala, si užívá. A tou největší je vnuk.

František se narodil předloni v srpnu a Jitka si užívá to, že je babičkou. S vnoučkem tráví každou volnou chvíli. Po roce ho opět přivedla na rozsvěcování vánočního stromku, kde se setkává s bývalými kolegy ze seriálu Cesty domů.

Zatímco loni ho ještě držela na ruce, letos už chlapeček běhal kolem stromku. Herečka mu vysvětlila, že dárky, které budou nadělovat, jsou pro jiné děti, ne pro něj, takže František se jich nedožadoval, ale pomáhal je ukládat.

„Co bych si já sama přála? Mně udělá radost každý dárek, nemám žádné speciální přání. Na Vánoce budu obíhací babička. Před svátky budu mít už po premiéře, takže volněji. Doufám, že to u nás zavoní vánočním cukrovím, které se chystám péct, a že dám do pořádku všechny resty, protože v divadelním provozu je pořád odkládám,“ plánovala Jitka Smutná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám