Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Kuchařová opět zavdala Ondřeji Brzobohatému důvod k žárlivosti. Tentokrát namísto Ondřeje hubičkovala v zákulisí svého tanečního partnera Jana Ondera, který zase nemohl spustit oči z modelčina odvážného, sexy výstřihu.

Kuchařová s Onderem laškuje každý týden, ale všechno se děje ve vší počestnosti. Soutěžící se při tanci nevyhnou něžným dotekům a intimním pózám, takže žárlivost není v tomto případě na místě. Pokud však chodíte s nejkrásnější ženou planety, určitá ostražitost na místě je.

Brzobohatý by klidně mohl začít žárlit také na to, že jeho láska patří k nejlepším tanečnicím StarDance. V sobotu večer dokonce s Janem Onderem získali nejvyšší bodové ohodnocení za jeden z nejtěžších tanců slowfoxtrot.

Vyzývavou Kuchařovou však umí provokovat i Brzobohatý, který zatančil vášnivé paso doble s Evou Krejčířovou. Svůdná tanečnice s prvotřídními silikony neváhala před Ondřejem odhalit svá sexy záda i kalhotky. A Ondřej při tanci vystavil svou mužnou hruď, na niž měla doposud monopol jen Táňa...

Uvidíme, jak se nám milenecký pár rozparádí v dalších kolech, už teď je ale jasné, že se pokaždé bude na co dívat.

Reklama

Další články

Načítám