Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na své první velké turné odletí už za pár dní holky z 5Angels. Z Londýna vyrazí na koncertní šňůru s chlapeckou skupinou Union J jako jejich předskokanky, což je velká paráda. S děvčaty jsme se ještě předtím setkali, když fotily v Praze nové promo snímky.

"Neskutečně si toho vážíme. Jediné, co nevím, kde seženu dostatečně velký kufr," smála se nejmladší členka kapely, třináctiletá Nikola. "Hrozně se těšíme a už odpočítáváme dny. Budeme vystupovat po celé Anglii, včetně Irska a Skotska." dodala její kolegyně Angee a ostatní holky se svorně připojily.

Když jsou holky v Praze, tráví hodně volného času společně. Nejen při hlasových korepeticích u Lindy Finkové, při lekcích tance, ale také zábavou jako všechny teenagerky. "Kino, nákupy a poslední dobou nás baví laser game. Ani jednu činnost si nedokážu představit bez holek. Jeden z nejlepších dnů byl, když holky přespávaly u nás doma a hlídal nás můj brácha. Ještě teď mě bolí břicho, jak jsme se nasmály," vzpomínala Nikola.

Nemohou si vynachválit, jaká skvělá parta jsou a jak si navzájem rozumějí, ale dokáží se i pohádat. Je to ale vždycky rychlovka, která se vyřeší. "Když se jedné něco nelíbí, ihned si to řekneme a nějakým způsobem to okamžitě vyřešíme," míní Angee. "Vyměníme si názor, prodiskutujeme to, ale hned se omluvíme a na všem domluvíme, dodala Terka. "Je to hlavně kvůli oblečení. Že si třeba jedna koupí to, co si chtěla koupit ta druhá," upřesnila ještě Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám