Hlavní obsah
Článek

Hezoun Chris Hemsworth bude hlavou čtyřčlenné rodiny. Hollywoodský herec se totiž od manželky Elsy Pataky dozvěděl, že budou mít spolu druhé dítě. Herecký pár prvorozenou dceru přivítal na světě před rokem, holčička dostala jméno India Rose a může se v roce 2014 těšit na sourozence.

Hvězda filmu Rivalové či Thor: Temný svět se na druhé miminko těší. Velkou rodinu si přeje dlouho. „Otcovství celý můj život postavilo do zcela nové perspektivy,“ tvrdí třicetiletý australský rodák.

Španělská kráska Elsa Pataky začínala jako modelka a později přešla k hereckému řemeslu, doma se ale dokáže chovat jako obyčejná holka z Madridu. Chris letos v září poznamenal, že ho manželka dokáže skvěle uzemnit a vytváří mu normální rodinné zázemí, které mu brání příliš se vyžívat v hvězdné sebestřednosti.

Chris a Elsa se potkali na počátku roku 2010, už v prosinci téhož roku vstoupili do manželství. Takové štěstí v lásce ale nemá Chrisův mladší bratr Liam, jenž randil s Miley Cyrus. Přestože se s ní zasnoubil, vztah jim neklapal, v létě se rozešli a teď oba prohlašují, jak je jim mnohem líp jednomu bez druhého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám