Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plánujete romantický večer ve dvou? Zkuste společné chvilky trochu okořenit, překvapte svého partnera a oblékněte sexy prádlo. V erotickém prádle se budete cítit sebevědomě, sexy a naprosto neodolatelně. Našli jsme ty nejhezčí kousky – podívejte se!

Sexy prádlo za super ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz najdete největší výběr spodního prádla pro ženy všech velikostí. A vždy je pro vás připravena nějaká bezva akce. Nyní na vás čekají sexy košilky a další erotické prádlo s 25% slevou! Tak neváhejte, akce trvá jen do konce týdne!

Když nechcete odhalit moc kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komplet Naomi je jako dělaný pro ty stydlivější z vás. Svůdná košilka zakryje případné nedostatky v oblasti bříška či boků a dá vyniknout vašim přednostem. Kombinace saténu a krajky působí extra svůdně a mašlička mezi prsy dodává tomuto kousku na hravosti. Košilka je vybavena úchyty na podvazky a v dárkovém balení ji obdržíte společně s kalhotkami. Vybrat si můžete hned ze dvou barevných provedení. Co říkáte?

Elektrizující svůdnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete ukázat svou divočejší stránku? Sáhněte po kompletu Elektra. Otevřená košilka zdobená velkou hedvábnou mašlí vás v mžiku promění v sexy dáreček. Komplet je zdobený saténovými volánky, které dodávají tomuto kousku na něžnosti. Hravá kombinace něžných prvků a sexy černé barvy způsobí zástavu srdce nejednomu muži. Buďte sexy!

Pyžamo ještě nikdy nebylo tak sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žádná barevná kombinace není tak svůdná jako černá a červená. Originální červená košilka z příjemného materiálu obepne vaše křivky a černá krajka zdůrazní linii pasu a dekoltu. Ke košilce obdržíte i ladící tanga kalhotky. Udělejte radost sobě i svému partnerovi!

Pro zaryté romantičky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost romantičtějšímu prádlu? Zkuste komplet Kalyani! Kombinace něžných linií, splývavého materiálu a sexy střihu nenechá chladným žádného muže. Jemné řasení a svůdná krajka zdůrazní oblast dekoltu a dráždivé rozparky vám dodají šmrnc. V dárkovém balení na vás kromě košilky čekají i ladící tanga kalhotky. Odoláte?

Další články

Načítám