Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) je také zpěvačkou. Zpívá nejen titulní roli v muzikálu Lucie, ale má i svoji vlastní kapelu, takže jsme se jí na párty Českého slavíka zeptali, jestli má ambice jednou nebýt jen mezi hosty, ale také mezi oceněnými.

"Zatím to vidím na to, že sem budu dál chodit jako nadšené publikum. Zatím hudbu nedělám na takové úrovni, abych se mohla ucházet o jakoukoliv hudební cenu. V Lucii ani nezpívám svoje věci a sama sice koncertuji, ale zatím jsem nic nevydala. A stejně mám pocit, že to nebude úplně pro mainstreamové publikum. Ale doufám, že si své fanoušky najdu," míní Emma.

Zaujala nás i modelem s velmi odhalenými zády, na nichž se vyjímaly dvě rudé skvrny. Bylo to snad dílo přítele a vášnivé chvilky? "Tak jsem tady sama, přítel tady není, to by mě musel kousnout někdo jiný, aniž bych si toho všimla. Ale spíš jsem se někde opřela," odtušila moderátorka.

Ta dorazila rovnou z vysílání zpráv na Nově, takže patřila k nejvýrazněji nalíčeným ženám a na očních víčkách měla snad kilo stínů. "Na obrazovky nás líčí silněji, ale já to ani nevnímám jako tak silnou vrstvu, spíš jsou ty stíny hodně tmavé. A pětadvacetiletá kůže zatím snese leccos," vysvětlovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám