Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Objevem roku na Českém slavíkovi se letos stal mladý zpěvák Adam Mišík. Šestnáctiletého mladíka přirovnávají k idolu náctiletých fanynek Justinu Bieberovi (30) a ani on nemá o fanynky nouzi. Holku ale zatím nemá, i když na něj prý stojí fronty.

"Já si hodně vybírám a v tuhle chvíli bych stejně nemohl holce dát, co by vyžadovala," usmíval se Adam, kterého zatím na rozdíl od Justina nepotkávají žádné skandály. "Nechodím do bordelu, ale do studia nahrávat desku. Ale Justinovi je devatenáct a mně teprve šestnáct, tak si myslím, že k jeho věku už to tak trochu patří," míní zpěvák. "Třeba tam za tři roky půjdu taky," smál se.

Adam pochází z hudební rodiny, jeho otcem je známý hudebník Vladimír Mišík a nás zajímalo, jak se táta dívá na to, že se jeho syn dal na popovou muziku. "Tátovi jde hlavně o to, abych to dělal pořádně a pečlivě. Na tom mu záleží nejvíc," uzavřel Adam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám