Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jeden z nejkrásnějších párů českého showbyznysu úspěšně zdolal dalšího kolo taneční soutěže StarDance. Vztah Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého ovšem na tanečním parketu prodělává těžkou zkoušku.

Soutěžící se totiž při tanci nevyhnou intimním pózám, které by u žárlivých jedinců mohly vzbudit pořádný vztek. Ondra zahájil čtvrtý večer vášnivým paso doble, v němž toho jeho taneční partnerka Eva Krejčířová ukázala opravdu hodně. V červených šatech se zcela odhalenými zády předvedla doslova akrobatické pozice a nechyběla ani roznožka, při níž Evino spodní prádlo viděl celý národ. A aby toho nebylo málo, Ondra při tanci ukázal i svou odhalenou mužnou hruď.

Porota ovšem z jejich výkonu nebyla příliš nadšena a podstatně lépe hodnotila Taťánu Kuchařovou, jejíž slowfox sklidil plný počet bodů. Nejméně smsek tentokrát přišlo trojskokance Šárce Kašpárkové, pro niž StarDance končí. Ve hře tak zůstává jen pět párů. Kromě Kuchařové a Brzobohatého se s tanečními partnery předvede ještě zpěvák Matěj Ruppert, herečka Anna Polívková a černý kůň soutěže - diskař Imrich Bugár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám