Hlavní obsah
Článek

Že se z modelek stávají herečky, to je poměrně běžná záležitost. V případě Radúze Máchy je to naopak. Sympatický herec z primáckého seriálu Cesty domů je na divadelních prknech jako doma, ale roli modela si vyzkoušel úplně poprvé.

Před objektiv profesionálního fotografa se už párkrát postavil, ale co to obnáší fotit módu, Radúz dosud nezažil. A hned poprvé měl tu čest spolupracovat s jednou z nejpovolanějších – modelkou a seriálovou kolegyní Ivou Kubelkovou.

„Focení pro mě byla zajímavá zkušenost, bral jsem to jako roli. Nejdřív jsem byl trochu nejistý, před kamerou musí být člověk co nejvíc civilní, fotograf po mně naopak chtěl různé pózy. Musel jsem si taky chvíli zvykat na účes, který jsem měl na hlavě, v civilu nosím vlasy jinak,“ smál se Radúz.

Přiznává, že se rád pěkně oblékne, ale módu nijak zvlášť neřeší. A když už ano, dá na radu své přítelkyně – tanečnice. „Mám rád uvolněnou eleganci, poměrně často nosím džíny, tričko a košili nebo sako. Proto mi vyhovuje, že i v roli policajta Jaryna v seriálu Cesty domů mám podobné oblečení, jaké nosím v civilu. Dobře se cítím i v obleku, ale nemám rád třeba roláky. A nikdy bych si na sebe nevzal obtažené, třeba kožené kalhoty,“ říká herec.

Přiznal, že za módu neutrácí žádné závratné sumy. „Asi nejdražší kousek, který mám ve skříni, je jedno sako. Koupil jsem si ho ve Vídni a utratil za něj většinu peněz, co jsem s sebou měl. Na co si potrpím, jsou boty. Mám rád, když jsou pohodlné a pěkné, pak za ně klidně dám i větší sumu peněz,“ vysvětluje Radúz Mácha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám