Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) včera své kolegy z divadla Karlín pořádně vyděsila! Před včerejším jubilejním stým představením muzikálu Aida podle svědků dorazila úplně bledá a vypadala tak unaveně, že se mnozí báli, zda je v pořádku. Na naši nejpopulárnější zpěvačku toho je asi v poslední době moc. Lucko, nechceš trochu zabrzdit?

„Představení odzpívala opět na sto procent, byla bezvadná jako vždycky, ale po zakrojení obřího dortu, který jsme ani všichni neměli šanci sníst, a po ohňostroji na rozdíl od ostatních, kteří až skoro do rána slavili v divadelním klubu, hned běžela do postele. Vážně byla unavená jak pes,“ prozradila nám jedna z kolegyň Bílé.

Ta si toho na svá bedra vzala možná až příliš, takže není divu, že když na pódiu vybije veškerou energii, vypadá pak zničeně. Má turné, k tomu porotcování primáckého Talentu, blíží se Slavík, na kterého se pečlivě připravuje, navíc muzikály…

Naštěstí se blíží konec roku, po kterém snad už konečně zvolní. Spoustě lidí by se asi nelíbilo, kdyby kvůli práci riskovala svoje zdraví!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám