Hlavní obsah
Článek

Herečka Patricie Solaříková, která je stálicí seriálu Ulice, se nám nyní ukázala v roli, v jaké jsme ji nejenže neviděli, ale ani bychom si ji v ní snad neuměli představit. Oblékla se do princeznovských šatů, nasadila paruku a s růží v ruce si zapózovala jako Šípková Růženka.

Tentokrát nešlo o psí kalendář, který Patricie připravuje, ale šlo o focení pohádkových postav, které diváci Novy na obrazovce uvidí během vánočních svátků. Svou úlohu si herečka vychutnala. „Je to příjemné obléknout se do kostýmu princezny, to je takový ten holčičí sen. Dneska už nosíme jen triko, kalhoty. Měla jsem se narodit za první republiky, kdy dámy byly skutečné dámy, a muži byli elegáni,“ míní Patricie, která se na Vánoce už velmi těší a také se zapojuje do přípravy sváteční pohody.

„Na Vánoce hlavně peču cukroví. Taky ho jím. Miluju vánoční výzdobu, světýlka, svíčky a ráda zdobím stromeček. Obecně mám Vánoce moc ráda, ale musím přiznat, že doma příliš tradice nedodržujeme,“ svěřila.

Do pohádkové postavičky se převtělila také například Dana Morávková (52), která se nechala zvěčnit jako královna z Popelky, či Vilma Cibulková (61) jako čarodějka z příběhu o Princezně Jasněnce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám