Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to pravda! Zákazníky překvapila informace, která jim umožní výrazně ušetřit. Před chvílí unikl kód, kterým zákazníci dostanou super slevu na konkrétní produkt Sparkys. Heslo, které stačí napsat do kolonky „kód kupónu“ v nákupním košíku je „SP500“ a rázem dostaneme slevu 500 Kč na hit letošních Vánoc vzdělávací tablet Lexibook LexiTab. A výprodejové ceny pokračují!

Dětský vzdělávací tablet Lexibook LexiTab - jediný tablet v češtině

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovedete si představit, že byste jako dítě měli svůj vlastní tablet? To by přece byla paráda! Dopřejte to alespoň svým potomkům a kupte jim tablet Lexibook LexiTab s rodičovskou kontrolou užívání. Tablet je lehký - pouhých 370g - a se svou úhlopříčkou 7 palců a schopností pracovat s víceprstými gesty ergonomicky plně vyhovuje dětským uživatelům.

Barbie svítící mořská panna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Barbie svítící mořské panny mají nádhernou ploutev, která se může rozsvítit! Ploutev se rozsvítí po stisknutí náhrdelníku. Panenka je voděodolná. A ke všemu za bezkonkurenční cenu.

Lovec duchů – rodinná zábava za super akční cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Strašidelná zábava, při které ti bude tuhnout krev v žilách. Lovec duchů je zábavná společenská hra pro celou rodinu. Principem hry je ulovit co nejvíce duchů v časovém limitu jedna a půl minuty. Má 3 různé obtížnosti a je určeno pro 2 hráče. Obsahuje: kostlivce a dvě pistole.

Papuče Ťapáci s každým krokem ožijí – akční cena ze 499 Kč na 299 Kč a to se vyplatí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasické papuče už dávno nejsou v kurzu! Teď letí pohodlné domácí bačkory na motivy postaviček z Kozího příběhu! Perfektní teplé a měkoučké Ťapáky můžete pořídit buď jako chlupáče, který s každým krokem cvakne zuby, čerta, který plazí jazyk anebo kozu, která stříhá ušima. Každý krok s Ťapáky na nohou bude stát za to!

Další články

Načítám