Hlavní obsah
Článek

Dnešní výzvu v reality show VyVolení navštívili dva hosté. Přišli Romanin kamarád Jirka a sestra Pavlíny Vendy. Té se Tereza Pergnerová mimo jiné zeptala, jak se dívá na nařčení Evy, že Pavlína umetá cestičku Vladovi. „Neumím si logicky vysvětlit, proč by to dělala. Mezi ní a Vladem je to upřímný vztah, jak ji znám,“ řekla Vendy.

O své sestře také prozradila pár osobnějších věcí. Mimochodem téměř stejným hlasem jako Pavlína, sestry si jsou podobné nejen vizuálně. „Ona je takové zlobidlo, takové dítě, občas doma vymýšlí lumpárny a umí vybuchnout. Ale máme to v rodině. Mám to i já, je to takový náš ventil,“ smála se Vendy.

Dnešek byl ale hlavně o tom, koho si v úterý vypalcovaná Lucie vybere do zítřejšího duelu. "Doufala jsem, že už tady nebudu stát, že se mi tato volba vyhne. Myslím, že od vás bylo hodně taktické, že jsem opět tady," zahájila Lucie svou řeč. "Do duelu jdu s veškerou slušností a respektem s Vladem."

"Dřív nebo později bychom se setkali. Lucka má úroveň. Kdybych byl na jejím místě, musel bych udělat to samé," řekl poté Vladko.

Reklama

Další články

Načítám