Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se zřejmě rozhodla, že v Egyptě buď zemře, nebo skončí v base. Každý den pořádně riskuje. Ve středu skákala z pětimetrové skály, nyní se rozhodla točit záběry ke svému novému videoklipu k baladě Žádná láska není stejná v prostoru, který patří armádě. A bez povolení.

Za takové akce hrozí bez milosti basa. "Povolení se v Egyptě skoro dostat nedají. Každé zapnutí profesionální kamery v podstatě znamená špionáž. Tak jsme se rozhodli, že riskneme natáčet můj nový videoklip bez něj," řekla Super.cz Nosková.

"Vyšli jsme s týmem mimo hotelový komplex do pouště do míst, kde je laguna a bohužel jsme zjistili, že celý prostor patří armádě. Nicméně jsem šli natáčet i tak - bez povolení. Než jsme ale stihli cokoli natočit, naběhl k nám policista a ochranka a začali nás vyvádět s tím, že jsme na území egyptské armády. Vyhrožovali zatčením, bylo to dost nepříjemné a fakt jsme se báli, že dorazí další posila a budeme mít velký problém," prozrazuje zpěvačka.

"Zachraňoval nás Moustafa, náš egyptský delegát, který na místo po našem telefonátu rychle dorazil," upřesnila Míša, které končí pracovní dovolená. Nyní záběry poputují do Los Angeles, kde se bude klip stříhat. "V lednu bychom chtěli písničku nasadit do rádií a klip bude mít premiéru," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám