Hlavní obsah
Článek

Ve své domovině USA ještě není ani plnoletá, ale světem šoubyznysu proplouvá zkušeněji než spousta mnohem starších žen dychtících po slávě. Není se také čemu divit, když ji příroda obdařila dokonalou tvářičkou i tělem modelky, ale hlavně její sestrou je Kim Kardashian. Kendall Jenner se navíc nezdráhá dopomoci si trochou té nahoty.

Osmnáctiletá Kendall naštěstí nezašla do krajnosti jako Kim, které kdysi uniklo domácí erotické video, v němž bylo k vidění o dost víc než to, co předvedla ona. Kendall, která byla nedávno přistižena na rande s hvězdou skupiny One Direction Harrym Stylesem, zatím uspokojí ukázat jen bradavky v průsvitném černém topu, v němž nafotila dráždivý set fotek. A s jednou ochutnávkou se neváhala pochlubit fanouškům na svém Instagramu, kam napsala: „Ukázka z dnešního focení s úžasným @NomadRj… Lidi, nemůžu se dočkat, až uvidím zbytek fotek!“

Pod přezdívkou @NomadRj působí na internetu australský módní fotograf Russell James proslulý především letitou spoluprací se značkou Victoria's Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám