Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenskou herečku Zuzanu Kanócz si diváci pamatují zejména díky roli krásky Laury v úspěšném filmu Filipa Renče Román pro ženy. A právě Renč byl ten, který sympatickou tmavovlásku objevil a pomohl s rozjezdem její kariéry.

Už v tomto snímku se atraktivní Slovenka ukázala divákům nahoře bez. Dnes Zuzana slaví čtyřiatřicáté narozeniny a za sebou má už několik povedených svlékacích scén, kterými potěšila oko nejednoho diváka.

Svá ňadra vystavila na odiv například ve snímku Laury Sivákové Nebe, peklo… zem. Další odvážné scény předvedla před dvěma lety ve snímku Stanislava Párnického Čerešňový chlapec.

Kanócz odhalila ve vášnivém milostném aktu své vnady, takže si na své přišel opravdu každý milovník sličných slovenských hereček. To nejžhavější, co doposud Kanócz natočila, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Herečka se v současnosti naplno věnuje mateřským povinnostem. V srpnu porodila syna Lucase, kterého má s hercem Jurajem Lojem. Na další svlékací scénu si tak budeme muset nějaký ten pátek ještě počkat.

Reklama

Další články

Načítám