Hlavní obsah
Článek

Když v roce 2007 Lucie Hadašová (37) zvítězila v České Miss, měla o životě úplně jiné představy. "Myslela jsem si, že děti budu mít až po třicítce. Ale vidíte. Od určité doby nic neplánuju," smála se maminka tříleté Denisky, která po ní má stejně krásné dlouhé blond vlasy.

Tři roky s dcerou Lucie strávila v zahraničí. S partnerem, hokejistou Jaroslavem Bednářem (47), žila v zahraničí, nejdříve v Rusku, pak ve Švýcarsku. "Jen mimo sezónu jsme jezdili domů, takže si užívám, že Jarda podepsal tříletou smlouvu se Slávií, a jsme konečně doma," řekla Super.cz.

Dcerku už začíná dávat pomalu do školky. "Ale znáte to, zrovna teď tam čtrnáct dní nebyla, protože byla trochu nastydlá a nechtěla jsem, aby se z toho vyklubalo něco horšího," svěřila Lucka, které pomáhají i babičky.

"Hlavně ale Jardova maminka, protože moji rodiče bydlí až na Moravě," vysvětlila Lucie, která se vrací i ke studiu vysoké školy. "Mám bakaláře, ale chci si dodělat magistra, abych měla větší uplatnění. Sice ještě nabídky z modelingu mám, ale nebude to věčně," upřesnila.

Lucka se snaží zapojit i do diskuze kolem povinného očkování dětí. "Ve Švýcarsku máte svobodu se rozhodnout, zda dítě očkovat, nebo ne. Kdybych to tady odmítla, pomalu abych čekala návštěvu sociálky, jestli nejsem špatná matka," rozčílila se.

Co se týče farmaceutických společností, má více pochybností. „Běžné léky jsou u nás až na posledním místě. Snažím se vše léčit bylinkami podle receptů mojí babičky, dál jsou na řadě homeopatika a k doktorovi jdeme, až když není jiná volba,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám