Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a režisér Marek Matoušek je vycházející hvězdou Hollywoodu. V Los Angeles žije už 16 let, zahrál si v několika filmech, které se do povědomí českých diváků nezapsaly, ale nyní se blýská na lepší časy. Marka si všimli v největší filmové společnosti Paramount Pictures a nabídku má hned na tři role v pořádných trhácích.

"Původně jsem dostal nabídku, abych v Mission Impossible dělal dubléra Tomu Cruisovi, nakonec to dopadlo ale mnohem lépe. Nabídli mi poměrně velkou roli, je to pro mě obrovský posun a po letech dřiny, studia herectví a jednání s agenty jsem rád, že se čekání vyplatilo," řekl Super.cz Marek. "V Paramount nyní jednám i o dalších rolích. Vypadá to, že se objevím i v Terminátorovi," dodal Marek, který za poslední měsíc zhubnul 10 kilo.

Ve filmové společnosti mu bylo dost rázně naznačeno, že musí shodit. "Byl jsem hodně svalnatý, až moc. Vyžadovali vyrýsované tělo, ne obrovskou hroudu svalů," dodal Marek, který momentálně natáčí s Míšou Noskovou v Egyptě klip k jejímu novému singlu Žádná láska není stejná.

"S Markem jsme se seznámili na muzikálu Rent, na kterém se podílel. Byla jsem z jeho práce nadšená a poprosila ho, zda by se neujal režie. Na pár dní přiletěl a příští týden už zase odlétá do Los Angeles, kde bude s americkým týmem klip stříhat," dodala Nosková.

Reklama

Další články

Načítám