Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) videoklip ke svému novému singlu zřejmě pojala jako americký velkofilm. Jak jinak si vysvětlit, že kvůli natáčení doslova riskovala život. Režisér klipu Marek Matoušek, který žije již 17 let v Americe, kde se věnuje režii a herectví, si pro ni připravil dost nebezpečné scény.

"V Praze mi řekl, že při jedné z nich budu skákat ze skály, ale už mi neřekl, že to bude takhle děsivé," řekla Super.cz Nosková. A vůbec nepřeháněla. My jsme byli u toho, když ji osudný skok čekal, a zodpovědně říkáme, že Míšu obdivujeme a nikdy v životě ani s nožem pod krkem bychom neskočili!

Nosková skákala z pískovcové skály pět metrů nad mořem. To ale není zdaleka všechno. Musela skočit bez rozběhu do dálky minimálně tři metry, skála byla dlouhá a členitá. Stačila malá chyba a Míša by se rozplácla na skaliskách.

"Fakt jsem se bála. Absolutně bez legrace. Už jsem toho zažila hodně, ale tohle bylo fakt hodně nebezpečné. A aby toho nebylo málo, musela jsem na pískovcovou skálu lézt bez jištění do výšky asi dvacet metrů. Tohle už bych fakt opakovat nechtěla," uzavřela Míša, která věří, že risk stál za to a klip k písni Žádná láska není stejná bude hitem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám