Hlavní obsah
Článek

Ponožkám pod vánočním stromečkem už odzvonilo! I nepopulární, tzv. měkké dárky ale mohou vonět luxusem a vykouzlit ve tvářích obdarovaných velké nadšení. Zvláště, když skvěle padnou a na štítku uvidíte světoznámé značky jako EA7, Emporio Armani, Versace Jeans či Roberto Lucca.

Světové značky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ponožkám pod vánočním stromečkem už odzvonilo! I nepopulární, tzv. měkké dárky ale mohou vonět luxusem a vykouzlit ve tvářích obdarovaných velké nadšení. Zvláště, když skvěle padnou a na štítku uvidíte světoznámé značky jako EA7, Emporio Armani, Versace Jeans či Roberto Lucca. Jaké kousky vybrat pro ni i pro něj a neudělat pod vánočním stromkem faux pas?

Párty luxus od Versace Jeans

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete na silvestrovské párty zazářit? V kolekci Versace Jeans to jde úplně samo. Dopřejte si pod vánoční stromeček nadčasová trička z vysoce kvalitní bavlny s krásnými motivy, skvěle padnoucí košile s rozvernými vzory a dokonalé džíny. Užijete si pohodlí, díky němuž hravě zvládnete i dlouhý a náročný večírek a ještě můžete prozrazovat sladké tajemství vaší spokojenosti, které tkví v luxusu značky Versace Jeans.

Sportovní elegance s EA7 Emporio Armani

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne všechny vánoční dárky musí být drobnostmi pro radost. Chcete-li se s vašimi blízkými pod vánočním stromkem zasmát, nebojte se darovat třeba teplákovou soupravu. I praktické dárky lze totiž předat s grácií a vtipem. Elegance volnočasové kolekce EA7 Emporio Armani pro něj i pro ni nabízí bohatý výběr nadčasových kousků od mikin po pohodlné kalhoty, které oceníte při domácím lenošení, na venčení pejska i jiné sportovní a volnočasové aktivity pod širým nebem. Outfit můžete doplnit i o elegantní sportovní tašky a další doplňky. Dárky tak vyberete skoro pro celou rodinu!

Oblečte ji do luxusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak se vám líbí představa vaší milé v negližé? Přeměňte fantazie v realitu a darujte jí luxusní spodní prádlo EMPORIO ARMANI. Neomezujte se pouze na tradiční dvojboj podprsenka-kalhotky a vyberte jí elegantní saténové negližé nebo rajcovní tílka se zvířecími vzory z kolekce Just Cavali. V nabídce Emporio Armani najdete i rozkošné košilky s krajkou, trendy trička s logem ARMANI nebo vysoce kvalitní podprsenky, kalhotky a tanga na každou příležitost. Chcete zajít ještě dál? Co takhle tanga schovaná v růži?

Roberto Lucca a Emporio Armani – luxusní pohodlí pro muže!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z kolekce Roberto Lucca není složité vybrat ty správné vánoční dárky. Potřebuje váš drahý doplnit šatník o stylové kousky? Dopřejte mu kompletní výbavu - elegantní prádlo, trička s trendy vzory, které se hned tak neokoukají. Pokud holduje spíše elegantnímu šatníku, jistě mu uděláte radost nádhernými vlněnými svetry z kolekce Versace Jeans. Nejenže skvěle vypadají, ale v tuhé zimě poskytnou i dokonalý komfort. Existuje lepší dárek, než s láskou darovaný nadčasový kousek do šatníku? A pokud jde o spodní prádlo jako dárek, jistě potěšíte i samy sebe, milé dámy! Exkluzivní kolekce pánského spodního prádla EMPORIO ARMANI jsou tou správnou volbou pod stromeček.

Nakupte luxus, originalitu a jedinečnost v DESSUE!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internetový módní dům DESSUE, výhradní dovozce světových značek na středoevropský trh, disponuje bezkonkurenční nabídkou za nejpřitažlivější ceny. Všechno zboží máme skladem s doručením do 48 hodin od objednání! Díky celoevropskému působení v 16 zemích Evropy jsme schopni vám vždy nabídnout nejširší nabídku aktuálních limitovaných kolekcí top značek světa za skvělé ceny.

Další články

Načítám