Hlavní obsah
Článek

Historicky první držitelka titulu Česká Miss Kateřina Smejkalová je oficiálně svobodná. Posledních osm let chodila modelka s Radkem Krásným, se kterým se také zasnoubila. Sympatického fešáka, který fungoval jako vysoce postavený manažer jedné známé telekomunikační společnosti, doprovázela do nejrůznějších zemí světa. Naposledy pár zakotvil v kanadském Torontu. Po rozchodu se Kateřina vrátila zpět do České republiky.

Vzhledem k tomu, že je Katka doma teprve od léta a vše je velmi čerstvé, tak se k citlivé soukromé záležitosti nechtěla příliš vyjadřovat. „Nejsme spolu, ale víc bych k tomu říkat nechtěla," přiznala Super.cz Kateřina.

Okatá brunetka žila v Kanadě přes čtyři roky, nikdy ale neuvažovala o tom, že by se za velkou louží usadila i po rozpadu vztahu. „Pobyt v zahraničí jsem si užívala. Nakonec jsem ale zvážila situaci a vrátila jsem se do Prahy, kde se cítím být doma," nechala se slyšet Smejkalová.

Katka pracovala v Kanadě jako manažerka jednoho módního butiku a na tuto práci částečně navázala i v Praze, kde funguje jako produkční. „Myslím, že je dobré zúročit všechny zkušenosti, které jsem jako modelka nasbírala. Baví mě to a jsem moc ráda za tu příležitost."

Smejkalová nevylučuje, že by si v budoucnu stoupla na molo nebo před objektiv fotoaparátu. „Na zajímavou nabídku bych kývla, ale není to pro mě teď prioritní," říká Česká Miss 2005.

Reklama

Další články

Načítám