Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Slovenský rapper a porotce SuperStar Rytmus (47) nečekaně brutálně splnil své sliby. Před několika týdny pobavilo celý internet video vtipálka a moderátora Kazmy, který si z Rytmuse a jeho záliby v drahém značkovém zboží velmi zdařile utahoval.

Jediný, koho toto video příliš nepobavilo byl sám Rytmus. Ten Kazmovi vzkázal několik drsných nadávek a slíbil mu, že až ho potká, tak ho pořádně zmlátí. Všichni to brali ovšem jen jako natřásání uraženého ega. Jenže Rytmus své výhružky splnil. A dokonce se při tom i natočil na telefon.

Na svůj facebookový profil totiž ve středu večer umístil video, kde je natočen během toho, jak přichází do internetové televize Stream.cz. Tam hledá Kazmu, kterého nakonec přistihne v jedné z místností. Okamžitě se na něj vrhá a začne ho mlátit hlava nehlava. Pak video končí.

Část fanoušků si ale myslí, že celé video je zinscenované. To ale postižený Kazma vyvrací. „Ano, pan Vrbovský mě skutečně surovně napadl. Vůbec jsem netušil, že to celé natáčí, a že to i zveřejní. Teď k tomu nebudu nic dalšího říkat, ale chci k tomu brzo vydat své oficiální vyjádření. Prosím, počkejte na něj,“ řekl Super.cz sám postižený Kazma.

Zkoušeli jsme kontaktovat i samotného Rytmuse, ale zatím bezvýsledně. Celou neuvěřitelnou kauzu budeme dál sledovat.

Reklama

Další články

Načítám