Hlavní obsah
Článek

Je to neuvěřitelné, ale takhle kočka vždy hezkou holkou nebyla! Renata je totiž brazilský transsexuál, který sice už prošel přeměnou pohlaví, ale i tak je fascinující, jak dobře vypadá. Však také tato „Paní striptér“ na sebe při své návštěvě Prahy poutala pozornost všech mužů okolo, kteří netušili, s kým mají tu čest.

Kdo z nás někdy poznal některého muže po změně pohlaví, může potvrdit, že při jeho sebevětší snaze stále jde poznat, že dříve opravdu ženou nebyl. Jenže u Renaty to poznali jen ti, co si s ní promluvili.

„Měla strašně hluboký hlas. Každého to zarazilo, jen ti, co stáli opodál a nic neslyšeli, se na ni dál zálibně dívali,“ prozradili nám návštěvníci sobotní World Strip Show, jejímž byla Renata hostem. I se svým přítelem, který soudě toho, co ukázal převážně ženskému obecenstvu, je asi pořádným chlapem už od narození.

To Renata také předvedla striptýz a hlavně svá obří ňadra, z kterých byly i přítomné a naprosto ostudně opilé osmnáctky úplně u vytržení.

Renata patří právem k nejslavnějším striptérkám světa. Má víc sex-appealu než leckterá originální žena. Jen je jasné, že plastičtí chirurgové na madam asi i spali, aby stihli všechnu tu dívčí krásu vyrobit…

Reklama

Další články

Načítám