Hlavní obsah
Článek

Dnes už jediná národní soutěž ženské krásy Česká Miss oslaví během příštího březnového finále deset let fungování. Během oficiálního představení nadcházejícího ročníku se tedy kromě úřadujících královen krásy sešly takřka všechny vítězky uplynulých devíti ročníků. Při té příležitosti kralující Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) poděkovala zakladatelce a ředitelce soutěže Michaele Maláčové za její péči a skutečnost, že jim změnila život. Jakmile krátkovlasá kráska vyslovila větu: „Doufám, že na nás budete pyšná," neunesla Maláčová nával dojetí a vehnaly se jí slzy do očí.

„Málokomu se podaří mě upřímně dojmout a rozplakat, což se ale dívkám podařilo," svěřila se Super.cz se svými pocity Michaela Maláčová a dále uvedla: „Navenek jsem tvrďák, ale srdce mám vřelé, a tak mě to dojalo. Tím, že jsem maminka, si o to lépe dokážu představit, co každá dívka ušla za dalekou cestu.“

České Miss, mezi kterými chyběla pouze Renata Langmannová (37), která odcestovala do zahraničí, připravily pro svou objevitelku obří kytici a nechaly upéct dort. „Nečekala jsem, že Gabriela mi za všechny dívky poděkuje. Netušila jsem ani, že tady bude dort. To se mému týmu podařilo utajit," řekla dojatá šéfka České Miss.

Reklama

Další články

Načítám