Hlavní obsah
Článek

Když Markéta Jakšlová (39) spatří kameru nebo fotoaparát, tak se jí jistě zježí všechny chlupy po těle. Během posledních focení a natáčení klipu se totiž zpěvačka z hudebního seskupení Verona vždy dostala na samotné hranice svých fyzických možností. Aby blonďatá kráska nevyšla ze cviku, tak ji řádně potrápili i během vytváření posledního videoklipu k singlu Láskoproud.

Samotné natáčení tentokrát neprobíhalo v exteriérech u moře za ošklivého počasí ani nefotila polonahá v mrazu. I práce v ateliéru v pražských Holešovicích ale může mít svá úskalí. V závěru práce vyhecoval štáb zpěvačku, aby skončila celá pod sprchou.

„Natáčení proběhlo naprosto příjemně, místo silného severského větru na mě kluci sice nastavili silné větráky, ale dalo se to vydržet. Horší byly scény ve sprše, které se točily jako poslední, a já si celý den myslela, že si ze mě jen dělají srandu. No, nedělali a sranda to moc nebyla, protože mě pak pálily oči ještě dva dny z těch všech šminek, které se mi pod vodou celé roztekly," zavzpomínala Markéta.

Jsme zvědaví, jaké útrapy si na princeznu českých diskoték vymyslí její tým příště.

Reklama

Další články

Načítám