Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Obdařila vás příroda plnějšími tvary? Máte často problémy sehnat padnoucí spodní prádlo, které by navíc krásně vypadalo? Už nemusíte hledat. Našli jsme sexy prádlo pro plné tvary, které navíc pořídíte za super ceny!

Sexy podprsenky pro velká prsa za super ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz nyní pořídíte vybrané podprsenky pro velká prsa se slevou 20 %! Na své si přijdou milovnice krajky i bavlny, klasických i netradičních linií. Podívejte se na kousky, které v akci seženete, nechte se inspirovat a ušetřete! Ale neváhejte, akce trvá jen do konce týdne.

Nadčasová elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I s velkými ňadry si můžete dopřát pohodlí i eleganci. Podprsenka Elena nabídne i větším ňadrům řádnou oporu a pohodlí díky pevným ramínkům, příjemnému podšití a padnoucímu střihu. Díky odepínatelným ramínkům ji můžete obléct i pod topy bez ramínek a navíc ji pořídíte hned ve třech barvách! Takový kousek by vám v prádelníku určitě neměl chybět.

Luxusní bardotka pro opravdu velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy, milujete luxus? Zbystřete. Tento oslnivý kousek si vás okamžitě získá. Díky speciálnímu střihu vykouzlí perfektně tvarovaný dekolt a boční kostice zajistí, že bude vše na svém místě. Chcete okouzlovat své okolí také odhalenými rameny? Stačí odepnout ramínka a spolehnout se na silikonový pásek, díky kterému můžete podprsenku pohodlně nosit i bez ramínek. Tuto krásku seženete hned ve dvou barvách!

Konečně to pravé pohodlí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Precizní zpracování, dokonalé pohodlí a luxusní vzhled – to je to pravé pro velká prsa. Tento krásný a praktický kousek si vás získá padnoucím střihem, díky kterému budou mít vaše vnady konečně ten správný tvar. Pevná ramínka zajistí správné držení poprsí a díky bavlněnému podšití si můžete užít celodenní pohodlí. Tento kousek pořídíte ve dvou praktických barvách. Co říkáte?

Když chcete něco extra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte kousek, ve kterém oslníte? Sáhněte po okouzlující podprsence Sofia. Spodní vyztužená část košíčků dá vašim vnadám požadovaný tvar a průsvitná krajka zajistí, že budete zcela neodolatelná. Dopřejte si pořádnou dávku sex-appealu, zahalte své vnady do krajky a užijte si pocit výjimečnosti!

Další články

Načítám