Hlavní obsah
Článek

I když zlé jazyky předpovídaly, že se Iveta Bartošová (†48) po nedávných eskapádách ve svém životě opět vrátí ke svým neřestem, opak se zdá být pravdou. Při pondělním natáčení Krampovolovin vypadala vážně dobře, mluvila v pohodě, a dokonce je konečně dobře vidět, že si nechala opravit chrup, v němž dlouho dobu chyběl nějaký ten zub!

„Iveta přišla půl hodiny před termínem, byla perfektně připravená a natáčení díky tomu proběhlo naprosto hladce. Sedm let jsem jí dělal manažera, takže vím, co se může stát, ale teď mohu zodpovědně říci, že se pořadatelé nemusejí bát, že by nesplnila to, co slíbí. Je na nejlepší cestě vrátit se na výsluní,“ vysekl poklonu Ivetě manažer pořadu Jiřího Krampola (85) Miloš Schmiedberger. Ten přitom riskoval velký průšvih: kdyby se Iveta vymluvila a nepřišla (jak se to stalo dvakrát v Nikdo není dokonalý), musel by zaplatit natáčení.

Během pořadu se promítaly fotografie, které s Ivetou Miloš během její kariéry nafotil. Jednu z nich dostala zpěvačka darem, na oplátku Krampolovi přinesla sádlo se škvarky, které miluje.

Že Iveta vážně není mimo, ale kvůli práci se drží a pracuje na sobě, aby se naplno mohla vrátit na koncertní pódia, se všichni nevěřící Tomášové mohou přesvědčit v pondělí 25. listopadu, kdy vystoupí s kapelou ve Svitavách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám