Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) se vrátila na skok do Čech, aby dostála svým pracovním závazkům a také si převzala platinovou desku za prodej posledního alba Oheň, které má nyní i limitovanou deluxe edici. Stihne se zúčastnit i slavnostního předávání cen Český Slavík Mattoni 2013.

Lucie se stala šestkrát po sobě stříbrnou Slavicí a letos aspiruje dokonce na 2 ocenění. Její písnička Kdy vzlétnu já z posledního alba byla totiž nominovaná na nejhranější skladbu roku.

Lucie se těší také na svůj kalendář pro rok 2014 a speciální deluxe edici alba Oheň, které připravovala na dálku z Kanady. Kalendář obsahuje výběr fotek, které fanoušci ještě neviděli a které vznikaly v průběhu léta například na Žižkovské věži, na Okoři nebo v zákulisí natáčení klipů.

Pro kamarádku, návrhářku Libku Safr, stihla dokonce nafotit její novou kolekci svítících šatů s názvem Love. „Libčina kolekce mě od začátku bavila. Slova mají magnetickou sílu a láska obzvlášť. Od jejího vyslovení ke zhmotnění vede dlouhá cesta, ale Libce se podařilo tu dlouhou pouť prosvítit," pěla chválu zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám