Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Maxová (52) každoročně pořádá charitativní přehlídku. Díky akci Škoda Rapid Spaceback presents: Fashion for kids 2013 – Insight se i letos pro děti z dětských domovů vybrala tučná suma. Za devět let se na děti vybralo neuvěřitelných 37 miliónů korun. "Aspoň je vidět, že móda není jen povrchní pozlátko a krásné modelky, ale může i pomáhat," míní Tereza.

Sama si ovšem na modely, které se předvádějí na molech, nepotrpí. "Jsem jako každá máma tří dětí. Dávám přednost pohodlí, takže volím tepláky, džíny a trika. Podpatky v soukromí vůbec nenosím," řekla Super.cz.

V šatníku dokonce skladuje opravdu letité kousky, které je jí líto vyhodit a čas od času si je vezme na sebe. "Mám ve skříni pyžamo po dědečkovi, kabát, který moje maminka nosila v těhotenství anebo šaty, které oblékala, když jsem byla malá," vyprávěla.

Ani její děti si prý na oblékání moc nepotrpí. "Tobiášovi je třináct a je rád, že do školy nosí uniformu a nemusí díky tomu řešit, co si vezme na sebe. Jediná, koho móda zajímá, je moje čtyřletá Mína. Zkouší si moje šaty, střevíčky na podpatku a tuhle jsme objevila svoje diamantové náušnice, které jsem dostala za porod, v její kabelce Hello Kitty," smála se Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám