Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Karolína Kurková (40) se na českých módních molech už roky nevyskytuje. Už patnáct let září ve světovém modelingu. Nyní udělala výjimku kvůli kamarádce Tereze Maxové (52) a její tradiční charitativní přehlídce Fashion for Kids.

"Tereza už mě zvala mnohokrát, ale teprve nyní se trefila do termínu, kdy mám čas. Ale do Prahy jsem přijela jen na den a půl, pak se vracím do New Yorku, kde je manžel se synem," vysvětlila Karolína, která sice do Česka létá, ale rovnou z letiště obvykle míří do Děčína, kde žije její rodina.

V rámci jejích mnoha aktivit se není čemu divit. Maminka čtyřletého syna Tobina má kromě modelingu řadu další práce. Hraje ve filmech, byla i poradkyní ve dvou reality show, kde se hledaly nové tváře pro modeling. "Bavilo mne vést ty dívky a hledat jejich skryté vlohy, překonávat třeba psychické bariéry," svěřila topmodelka. "Věnuji se i návrhářství a ve spolupráci s odborníky jsem vytvořila svůj vlastní parfém, na ten jsem pyšná," dodala.

Pauzu v práci si ale dát umí. "Od pátého měsíce těhotenství jsem nepracovala, jen jsem cestovala a připravovala se na narození syna. A další čtyři měsíce jsem s ním byla skoro pořád doma," řekla Super.cz. "Rodila jsem přirozeně, doma, do vody. Manžel byl u toho a je to nepřenositelný zážitek,“ vzpomínala.

Zajímalo nás i to, jak se Karolíně hublo po porodu. "Kojila jsem a šlo to samo. Takže já jsem vůbec cíleně hubnout nemusela. Ale to ví každá maminka malého dítěte, že je kolem toho tolik běhání, že se ani na chvíli nezastavíte," uvedla.

Vzhledem k tomu, že charitativní přehlídka, na kterou přijela a byla připravená obléknout hned pět modelů, je věnována dětem z dětských domovů, probrali jsme i to, zda by sama zvládla adoptovat dítě.

"Asi s manželem nebudeme jako Brad a Angelina, kteří mají osm dětí, ale časem, až na to budeme připravení, bychom si to určitě přáli. Zvlášť proto, že i můj manžel prožil část dětství v dětském domově," prozradila Kurková, která je pořád nejžádanější českou modelkou v zahraničí.

"Ale přeji i mladým modelkám z Česka, aby byly ve světě úspěšné, a doufám, že se jim daří,“ uzavřela sto osmdesát centimetrů vysoká blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám