Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O Justinu Bieberovi (30) téměř všichni, kromě děvčat, jež ho obdivují, roznášejí ne zrovna pochvalné drby. Třeba že je gay. I proto se mu v českých luzích a hájích posměšně říká „kanadská zpěvačka“. Podívejte se na českého chlapce, který by se mohl stát jeho regionální obdobou. Jmenuje se Vojta Zakouřil, proslavil se v SuperStar, jenže holky, smůla: on je vážně na kluky!

Vojta nebo Sebastian Matt, jak si říká (přezdívku mu vymyslela dcera Dády Patrasové a i sám mladík přiznává, že zní jak umělecké jméno herců ve filmech pro dospělé pány), ve své nové písničce Je to už dlouho zpívá o nešťastné lásce k chlapci. Ten se mu prý smál, když on už žalem kvůli rozchodu plakal.

„Šlo o příběh, který jsem skutečně prožil,“ přiznává mladík, který má prý velmi intimně blízko k afektovanému moderátorovi Janu Zelenkovi. Ten nedávno rozpoutal skandál s Terezou Pergnerovou.

Justinovi Bieberovi byl Zakouřil podobný hlavně v SuperStar (tam se do semifinále nedostal jen proto, že mu prý proti jeho vůli schválně dali píseň o půl tónu níž). Nyní si obarvil hlavu na blond. „Nechci, abych mu byl až tak moc podobný,“ dodává kluk, který na rozdíl od Biebera naštěstí nezpívá jako třikrát přeslazené kafe. Naopak, má velmi zajímavou barvu hlasu, která se dá poslouchat. V Praze studuje konzervatoř, a kdo ví, zda se jednou skutečně nestane slavným zpěvákem.

Reklama

Další články

Načítám