Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Každý, kdo se zúčastnil VyVolených, musel podepsat krutopřísnou smlouvu, podle níž může svobodně snad jen dýchat a vykonávat potřebu. Naprosto zakázané je například jakékoliv spřádání plánů mezi soutěžícími, navíc ještě potají, aniž by o tom věděl štáb. Přesto se Super.cz podařilo získat informaci o tom, jak se ve vile jednoduše podvádí!

Režie soutěžící napomenula pokaždé, když se mezi sebou snažili šeptat nebo zapomněli na port s mikrofonem. Chce mít totiž o životě VyVolených naprostý přehled. Jenže dnes již vypadlá Eva našla způsob, jak přísný režim obejít. „S Honzou jsme se potají domlouvali pod peřinou. Psali jsme si vzkazy na ruce,“ přiznala nám Feuereislová.

„Tam se nesmí nic, takže já si našla systém, jak to obejít. Psali jsme si prstem do dlaně jednotlivě po písmenu. Člověk cítí, co ten druhý na tu ruku píše. Takhle mi třeba Honza dal najevo, že ho podezírají z natočení gay porna a dušoval se, že s tím neměl nic společného. Byl z toho na mrtvici, dva dny jsme kvůli tomu nespali,“ prozradila bývalá soutěžící, kterou Pavlína v posledním duelu naprosto knokautovala. A tehdy se pakoval i Honza.

Kdo ví, jaké pikle spolu ti dva tímto způsobem, na který nikdo nemohl přijít, kuli. „Někde jsem četla, že jsem měla Honzu ručně uspokojovat ve tři v noci. Tak to ale nebylo, jen jsme komunikovali tím svým způsobem. Nevím, jak Honzu ukázala dramaturgie divákům, ale nemůžu na něj nic špatného říct. Stačí ale blbý střih, vynechání podstatných věcí a z každého uděláte křiváka. Mně Honza pomohl velmi výrazně,“ dodala Eva, která už po soutěži stihla mít sex, nechtěla však potvrdit, zda s přítelem Lukášem nebo s někým úplně jiným.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám