Hlavní obsah
Článek

Silikonová kráska z VyVolených nemá v lásce příliš štěstí. Neúspěchem skončil její poměr s kolegou z reality show Thomasem, a teď po pár dnech zjistila, že spokojená nebude ani s jeho nástupcem Michalem.

Vztah Zdeničky Souškové s moderátorem Michalem Šedou měl opravdu jepičí život. Sotva se na sociální síti pochlubila, že je oficiálně zadaná, svůj statut musela měnit. Jejich vztah totiž nevydržel ani dva týdny, a lze jej tak označit za neuvážený krok. Zdenička si po boku svého nového partnera dokonce vyzkoušela roli moderátorky, ale brzy se vrátila zpátky na zem.

Bývalá účastnice VyVolených se nejprve zdráhala o rozchodu mluvit, ale nakonec objasnila jeho příčinu. „Je za tím jiný životní styl. Nejsem lakomá, ale nerada se dělím. Je o něj velký zájem a já jsem žárlivá, nestačilo se to ani někam posunout,“ přiznala pro Super.cz Zdenička, která stále čeká na toho pravého. S Michalem jí to nevyšlo, ale hodlá s ním zůstat v kontaktu.

Reality show, v níž se sblížila s Thomasem, bývalá soutěžící stále sleduje a má jasno o svém favoritovi. „Výhru bych přála jedině Lucince. U ní jediné by to mělo smysl, když by ji použila na dobrou věc,“ dodala opět nezadaná Zdeňka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám