Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední představení a hurá na dovolenou. Herečka Jana Švandová (76), kterou můžete momentálně vidět v primácké Drahé tchyni, odjela i s manželem na Seychely, což je jedna z nejluxusnějších dovolenkových destinací.

Na Seychelské ostrovy se Jana Švandová moc těšila, protože v téhle zemi ještě nikdy nebyla. „Léto většinou trávíme s manželem v Čechách, do tepla za sluníčkem odjíždíme až na podzim, abychom si zkrátili zimu, a abych načerpala sílu na novou divadelní sezónu,“ vysvětluje herečka.

Co se týká destinace, s manželem se prý bez problémů shodnou. „Jezdíme vždycky tam, kde si užijeme sluníčko, moře, trochu přírody a kde můžeme zároveň hrát golf. Golf jsem začala hrát před lety, když jsem ze zdravotních důvodů skončila s tenisem a lyžováním, a už jsme u něj s manželem zůstali, můj muž je ale v hraní důslednější. Naší oblíbenou golfovou destinací je Jihoafrická republika, byli jsme tam možná už desetkrát. Golf jsem hrála například i na Mauriciu nebo v Ugandě. Takže na každou dovolenou si beru nejen plavky, ale i golfovou výbavu. Balím zásadně až těsně před odletem, nijak to neprožívám,“ vysvětluje Jana.

Večer před odjezdem ještě stihla odehrát představení 2x Woody Allen v Divadle Bez zábradlí. „Jsou to dvě lehce eroticky zaměřené komedie s typickým humorem tohoto známého režiséra. Baví mě, jeho humor mám moc ráda. Mám ráda především inteligentní humor. Hraju tu Sandy, paničku v domácnosti, která si patřičně užívá života i obdivu mužů. Manželovi přizná nevěru. Je to podobně bláznivá role jako v seriálu Drahá tchyně. Co máme společného? Doufám, že nic, nechtěla bych být taková, jako je ona, ani jako Květa z Drahé tchyně,“ směje se Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám