Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co Hanka Mašlíková (41) začala pracovat jako televizní moderátorka, je nucena denně používat make-up, který pleti příliš neprospívá. Svou roli hraje i nový milenec, fotbalista Michal Kadlec.

Proto se rozhodla, že začne navštěvovat kliniku estetické medicíny. Při své poslední návštěvě podstoupila hned tři ošetření. Nejprve si nechala ošetřit bříško, poté si na dekolt nechala aplikovat omlazující koktejl výživných látek a ani její obličej nezůstal opomenut. Zvolila zákrok, který pleť omladí, ale také odstraní případné akné.

Na to ovšem nebyl hezký pohled. V rámci této metody se Hance do pleti naráz vpravilo 25 mikrojehliček. Hanka při proceduře ani nehlesla, ovšem jen díky znecitlivujícímu krému, který musela nechat půl hodiny působit.

„Mám dost citlivou pleť, takže každodenní líčení a odličování mělo za následek různé vyrážky, alergické reakce, zanícení atd. Má pleť se pomalu, ale jistě stávala mým komplexem. Bojovala jsem s tím všemi možnými způsoby, ale pokaždé marně,“ přiznává Hanka Mašlíková, která se brzy svému milému bude moci ukázat i bez make-upu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám