Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Ilona Csáková (53) nevypadá skvěle jen na profesionálních ateliérových snímcích, nás zpěvačka přesvědčila nedávno. Spolu s Lejlou Abbasovou (44) si totiž oblékly zástěry a zapojily se do charitativního projektu. A oběma to jako hospodyňkám neuvěřitelně seklo.

Obě slavné maminky se připojily k Národní potravinové sbírce, díky které se více jak 66 tun jídla, které se vybralo v prodejnách velkých obchodních řetězců, dostane k matkám a dětem z azylových domů a dalším, kteří nemají dostatek peněz na nákup jídla.

"Jako patronka azylových domů Armády spásy pro matky s dětmi jsem ráda, že Národní potravinová sbírka přerozdělí potraviny těm, kteří je skutečně potřebují. Ať jsou to maminky s dětmi či lidé bez domova, tuto pomoc určitě ocení," říká Ilona.

Dalšími známými osobnostmi, které akci podpořili, jsou Roman Vaněk, Chantal Poullain a Ivana Jirešová (47). "Vím, jak nákladná je výchova dítěte, a proto mi není lhostejné, kolik matek samoživitelek u nás nemá na základní potřeby pro své dítě, natož pro sebe. Věřím, že moje pomoc udělá několika jiným maminkám radost," míní zase Jirešová.

Reklama

Další články

Načítám