Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se šíleně bojí létání. Před každým letem kamkoli se proto musí pořádně posilnit. Před cestou do Egypta, kam o víkendu odletěla se svým týmem natáčet videoklip ke svému novému singlu Žádná láska není stejná, vypila láhev vodky.

"Pila jsem před letem a také během něj. Šíleně se bojím, a proto let přežiju jen tak, že o sobě prakticky nevím," řekla Super.cz s úsměvem Nosková. Celou cestu křečovitě drtila ruku režisérovi klipu Marku Matouškovi, který seděl v letadle vedle ní.

Nakonec vše dobře dopadlo a cestu autobusem z letiště do hotelu už Nosková krásně prospala jako miminko. "Ostudu jsem nedělala, naopak jsem se chovala předpisově. Proti Kypru, kde jsem byla před lety a kde jsem cestou z letadla na toaletu dokázala ztratit pas, to dopadlo parádně," dodala se smíchem Míša. Další alkoholická jízda ji prý čeká zase až při letu zpět do Prahy.

"Máme před sebou náročné natáčení a poměrně i nebezpečné. Budu skákat ze skály. Máme velký tým, skvělou techniku včetně vrtulníku, tak věřím, že klip bude stát za to. A do konce zájezdu nechci alkohol vidět a rozhodně ne cítit," dodala se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám