Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se vůbec poprvé na jedné akci potkala s Lucií Hadašovou (37), manželkou svého expřítele Jardy Bednáře. Doposud se jedna druhé vyhýbaly, nikdy se neúčastnily akcí, kde byla ta druhá. Nyní to vypadá, že vzduch je vyčištěný. Dara je zamilovaná do Rytmuse, Lucie si manželství s Bednářem, se kterým má tříletou dceru Denisku, nemůže vynachválit.

A proč se krásné blondýnky akce zúčastnily? Dara je tváří italské módní značky, která párty organizovala a Lucie je manželkou hokejisty Jardy Bednáře, jehož sestra obchod vlastní. "Je to strašně dávno, není žádná spojitost mezi mnou a Darou. Nemám s ní určitě žádný problém. Hlavně v dnešní době, kdy v Praze randí každý s každým, tak by ženský nemohly nikam chodit," řekla Super.cz se smíchem Hadašová.

Dara a Lucie se spolu dokonce i vyfotily. I když bylo vidět, že se do toho zpěvačce moc nechce. "Nemluvily jsme spolu, ale nemám s ní vůbec problém. To, že někdo žil s mým manželem kdysi dávno, je fakt jedno. Máme spolu s Jardou dítě, vzali jsme se," dodala krásná Česká Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám