Hlavní obsah
Článek

Krasavec ze sportovního zpravodajství Petr Suchoň nemá jen příjemný hlas a pěknou tvář, kterou ukazuje na obrazovce. Sám o sobě sice pochybuje, ale když nám prozradil, co všechno doma zvládne, připadal nám docela jako výhra. "No, spíš cena útěchy," smál se Petr.

Setkali jsme se s ním, když na parkovišti u TV Nova trénoval s odborníky základní automechanické znalosti. "Myslel jsem si, že toho umím víc. Zvládnu vyměnit kolo nebo nasadit sněhové řetězy, ale s dobíjením autobaterie už to bylo podstatně horší," přiznal.

Dřív si prý myslel, že umí i docela dobře vařit. "Pak jsem ale navštívil Jirku Babicu a přehodnotil jsem to. Nechali mě jenom lopatou odhazovat sníh," vyprávěl. "Ale třeba na vysávání jsem odborník a moje maminka Milena, která umí výborně vymalovat byt, mě naučila i to," pochlubil se.

A co ještě doma umí? "Díky návodům dokážu leccos sešroubovat, takže se mi nestane, že když koupím postel, sestavím z ní skříň," smál se Petr a dodal, že jeho partnerka u něj oceňuje jiné kvality než řemeslnou zručnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám