Hlavní obsah
Článek

V Praze začala unikátní diamantová výstava, a protože je Mahulena Bočanová (57) tváří diamantových šperků, nemohla u toho chybět. A dokonce si mohla v rukou podržet padesátikarátový kámen v hodnotě čtrnáct miliónů dolarů. "Zatajil se mi dech a byla jsem ráda, že mi nervozitou nevypadl," svěřila Super.cz.

"Ve svém věku jsem dospěla k tomu, že šperk ze mne dělá dámu. Jako když si vezmete vysoké podpatky. Najednou se víc narovnáte, mluvíte spisovně. Mladé holce stačí její půvab, ale my starší už potřebujeme nějakou berličku," svěřila Mahulena, která byla na zahájení výstavy ozdobena kolekcí šperků navrženou Blankou Matragi.

"Je to o něco zmenšená kolekce s názvem Varhany a myslím, že ke mně docela sedí. Nejsem moc na klasické šperky, radši mám pánský styl, ale dokážu si představit, že bych tento náhrdelník, náušnice a prsten nosila častěji. Dokonce uvažuju o tom, že bych do diamantů investovala," prozradila.

A držela někdy v rukou něco dražšího než zmíněný diamant? "Pokud bych nepočítala moji dceru Márinku, která pro mne má nevyčíslitelnou hodnotu, tak určitě ne. A myslím, že už mi nikdo nic tak drahého nesvěří," uzavřela Bočanová na výstavě, kam je vstup zdarma a v pražské Široké ulici probíhá až do konce listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám