Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Christina Aguilera (43) si ze svých kil navíc evidentně těžkou hlavu nedělá. Je vysmátá, srší vtipem a dobrou náladou. Světová média se sice pozastavují nad jejími odvážnými modely, které často nehodnotí příliš kladně, zpěvačka se v nich ale cítí evidentně výborně.

Třicetiletá Christina se tentokrát objevila v mini kožených šortkách, tygřím tričku a stříbrném sáčku, když na televizní stanici NBC zpívala v talentové show The Voice (Hlas). Na další vystoupení téhož večera zvolila Aguilera zelené korzetové šaty, které byly tak těsné, že z nich nositelce málem vypadla ňadra. V nich zazpívala na pódiu spolu se svými pěveckými kolegyněmi Lily Elise, Frenchie Davis, Raquel Castro a Beverly McClellan.

Zpěvačka se také o víkendu objevila v Los Angeles, kde dělala rozhovor s hercem Mariem Lopezem. Oblékla si opět tygří svršek. Košili, pod níž jí vykukovala rudá podprsenka, k tomu si vzala černou minisukni a lodičky na vysokém podpatku. Celkový dojem působil dost lacině. Její postavě rozhodně neprospěl. Před nedávnem Super.cz informoval o Christinině přibývání na váze, které bylo znatelné v černých legínách, které nelichotivě obepínaly její nohy a boky.

Reklama

Další články

Načítám