Hlavní obsah
Článek

Většina rodičů musí s příchodem dítěte do rodiny velmi omezit své potřeby. Jitka Čvančarová (46) a Petr Čadek o tom ví své. Oblíbená herečka prozradila, že po narození dcery Eleny Emílie (22 měsíců) jí na péči o svůj zevnějšek nezbývá téměř žádný čas.

„Samostatně trávím v koupelně možná minutu a půl. To je veškeré soukromí, které doma můžu dostat,“ říká Jitka. Její manžel, tanečník a šéf choreografie ze StarDance Petr Čadek, je na tom ještě hůř. „Já sám v koupelně netrávím vůbec žádný čas, teda aspoň doma,“ naběhl si v odpovědi Petr Čadek. Jeho manželka rázem uvedla na pravou míru, že si ráno aspoň vyčistí zuby a holí se po cestě v autě a on dále svou myšlenku rozvedl: „Díky mému povolání se během dne několikrát zpotím, a tak do sprchy vcházím i několikrát denně.“

Petr Čadek se stal ambasadorem nové řady šamponů proti lupům. „Petr je typický muž, který kosmetické přípravky moc neřeší. Proto mu jako správná žena vždy podstrčím ty správné. Nemohu přece dopustit, aby si umyl hlavu například mým odličovačem na oči. Petr to potřebuje rychle, kvalitně a v co nejkratším čase. To mu vyhovuje,“ říká Čvančarová. Doufáme, že herečka stále hovoří o mytí vlasů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám