Hlavní obsah
Článek

Výhra v reality show VyVolení by Evě Feureislové opravdu bodla. Její finanční situace je totiž doslova kritická a hledá nejrůznější možnosti, jak si vydělat.

Na VyVolenou blondýnu po odchodu z vily čekají samé nepříjemnosti. Před soudem se totiž bude muset zpovídat ze svých dluhů, které dosáhly závratných 200 miliónů korun. Eva ovšem tvrdí, že se stala obětí podvodu a do tíživé situace se nedostala vlastní vinou.

Peníze na obživu se snažila získat nejrůznějším způsobem. Když jí to nevyšlo po boku exmilence Ivety Bartošové Domenica Martucciho, našla způsob, jak zúročit vlastní tělo. Na klinice asistované reprodukce nabídla svá vajíčka, za jejichž dárcovství mohla dostat až 20 tisíc korun.

„Jak se nám podařilo zjistit, byla už na tomto odběru minimálně třikrát. Sexu si za tu dobu moc neužila, nicméně jde o velice zajímavou metodu, jak přijít k penězům, aniž by musel člověk chodit denně do práce,“ píše oficiální web VyVolených. Eva tak má možná jednoho či více potomků, kteří naštěstí neznají totožnost své maminky s urputnou touhou proslavit se za každou cenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám