Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Trápí vás erektilní dysfunkce? Chodíte kolem lékárny a přemýšlíte, jak si co nejrychleji a nejméně nápadně říci o diskrétní produkt? Nechcete mluvit o svých intimních problémech, protože za vámi v řadě čeká vaše sousedka? Jednoduše nedokážete přemoci svůj ostych? Nyní pro vás máme řešení – eRezervaci.

Využijte možnosti diskrétního nákupu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Průzkumy říkají, že 80 % lidí, kteří se setkali s erektilní dysfunkcí, o tomto problému s nikým kvůli ostychu nemluvili. 40 % mužů nemá odvahu se svěřit se svými problémy lékaři a 60 % mužů nakupuje přípravky na podporu erekce anonymně na internetu. Neuvěřitelných 92 % mladých mužů se dokonce stydí zakoupit prezervativ. Alphega lékárníci se snaží vyjít svým zákazníkům vstříc a maximálně se jim přizpůsobit i v oblasti diskrétních nákupů, proto přicházejí s unikátním systémem eRezervace.

A jak vše funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na stránkách www.alphega-lekarna.cz v sekci eRezervace naleznete produkty, které si můžete objednat do jedné z 200 Alphega lékáren v ČR. Sami si vyberete Alphega lékárnu, již rádi navštěvujete, a je nejblíže vašemu domovu. Po odeslání objednávky obdržíte e-mailem zprávu, kdy bude vaše zboží v lékárně připraveno k vyzvednutí. Produkty v lékárně dostanete v uzavřeném neprůhledném sáčku. Rovněž lékárníci budou maximálně diskrétní, abyste si uchovali své soukromí.

Alphega - to je férová lékárna!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak poznáte lékárnu, kde vám skutečně dají lék, který potřebujete, a to bez ohledu na vlastní zisk? Kde bude vaše zdraví na prvním místě před výdělkem? Férová lékárna je taková, v níž ctí etická pravidla a její personál je vždy připraven vám ochotně, diskrétně a odborně poradit. Nevnucuje vám přípravky jedné značky a upozorní vás na případné nežádoucí účinky. Právě takový přístup naleznete v Alphega lékárnách. Jejich seznam najdete na www.alphega-lekarna.cz.

Kompletní řada pro podporu erekce Erectan ® Exclusive intim gel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Exclusive intim gel na vodní bázi obsahuje stimulující látky a látky pro dokonalou lubrikaci. Je plněný do stříbrného airless flakonku, který převyšuje všechny klasické druhy obalů, jaké u gelů znáte, a vložený do luxusní černé tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou. Okouzlující pocit z tohoto dárku umocní jeho vůně.

Produktová řada Erectan

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás zaujal intim gel od Erectanu, můžete vyzkoušet také ostatní přípravky z této produktové řady. Pro muže Erectan 400 mg – 20 kusů tobolek pro jednorázové použití v intimních chvílích a Erectan ManLONG pro dlouhodobé užívání. V ČR vyvinuté a vyráběné přípravky zakoupíte diskrétně v Alphega lékárnách i díky systému eRezervace.

Další články

Načítám