Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka Jiřina Bohdalová (92) byla ve středu v centru Prahy účastnicí autonehody. Ťukla auto před sebou, naštěstí se ale jí ani nikomu dalšímu nic vážného nestalo. Podle svědků z místa nehody s poškozeným odjela z místa pryč, aby nebyli na očích. „Už toho mám plné zuby! Jsme opravdu národ udavačů,“ rozčílila se legendární umělkyně, když jsme se jí zeptali na podrobnosti.

„Stalo se mi to samé, co mnoha lidem předtím. Dvě auta přede mnou skočil do vozovky chodec, auta přede mnou to ještě stihla ubrzdit, já už ne. Ani policii jsme to ale nehlásili, nebylo třeba,“ uvedla pro Super.cz Jiřina Bohdalová.

Tu však zpráva, že o nehodě již vědí sdělovací prostředky, neskutečně rozzlobila. „Ať už mě proboha všichni nechají být. Místo, aby se ten člověk přišel zeptat, jestli jsem v pořádku, hned to někam oznamuje. Takhle hrozné to nikdy nebylo,“ zlobí se žena, která září desítky let v televizi, ve filmu i divadle, navíc propůjčila svůj hlas mnoha večerníčkovým postavám, včetně Rákosníčka

„Chybí tu základní úcta. Vždyť i dřív, když jsem udělala přestupek a esenbák mi chtěl dát pokutu, tak když jsem mu řekla: ‚To se nestydíte, když jste vyrůstal na mých pohádkách?‘, tak mě třeba nechal jet, ale teď je to úplně strašné. Připadá mi, jako bych to všechno dělala zbytečně. V tom se vážně nedá žít,“ postěžovala si Jiřina Bohdalová.

Reklama

Další články

Načítám