Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) se za dobu mateřství téměř mediálně odmlčela, naposledy se o ní hovořilo kvůli změně barvy jejích vlasů. A teď na sebe upozornila znovu, když přiznala, jak to má v soukromí se sexem. Podle ní ji na dlouhé a vášnivé milování připraví plácnutí po zadečku od přítele Pepy!

Mladá dívka se k tomu přiznala v reakci na příspěvek bývalého VyVoleného Tomáše na sociální síti, který přispěl radou, jak zůstat dlouho čilý na sex díky ponožkám na nohách, které končetiny prokrví, a tělo má tak déle sílu vše zvládnout. „Mě stačí prokrvit plesknutím přes zadeček a jede se!“ napsala Ornella rozverně. Detaily už ale nechtěla prozradit, a tak jsme jí zavolali.

„To jsem psala ještě v ranním bezvědomí. Bylo mi Tomáše líto, že mu na to nikdo nereaguje, tak jsem mu napsala,“ upejpala se. Ale o žádnou srandu asi nepůjde.

„Nejsem asi jediná, která to takhle s tím plácnutím po zadečku má. Ale víc bych to radši nerozebírala, nedopadlo by to dobře,“ dodala. Představa, že ji Pepa Kokta před chvilkami vášně nastartuje plesknutím po zadečku, ale dozajista zlepší den nejednomu z nás!

Reklama

Další články

Načítám